Bestuursleden gezocht!

Heb jij hart voor de stad Utrecht en draag je graag je steentje bij om deze stad nóg mooier te maken? Grijp dan nu je kans, want er zijn twee vacatures voor bestuursleden bij onze mooie non-profit Serve the City Utrecht.

Utrechtse jongeren (16-30j.) zien om naar hun stadsgenoten, dát is waar wij als Serve the City Utrecht voor gaan. We doorbreken daarmee eenzaamheid en gaan individualisering tegen. Zo gaat Jeroen elke week op bezoek bij mevrouw de Rijk en doet Latifa af en toe samen boodschappen met meneer de Berg.

Lijkt het je leuk om als bestuurslid mee te denken met onze jongeren vrijwilligersorganisatie? Bekijk dan de vacatures voor secretaris en algemeen bestuurslid. Iets voor jou? Dan horen we heel graag van je.

Meer weten over de vacatures, even sparren? Neem dan contact op met Irene Lapajian (Directeur) op 06-83319255 of mail irene@stcutrecht.nl.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close