Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT): Lees wat Malu heeft gedaan tijdens haar traject!

Malu heeft als eerste jaars stagiair bij Serve the City stage gelopen vanuit de opleiding Sociaal Werk (HU). Lees hieronder haar verhaal:

De invulling wat je gaat doen bij MDT is heel vrij. Ik ben naar een taal café gegaan, naar een meidenclub, heb ondersteund bij een bijlesklas en voor het grootste gedeelte heb ik een gezin geholpen tijdens de corona tijd.

Ik heb met het vrijwilligers werk geleerd om creatief na te denken. Zo had ik elke keer een nieuwe activiteit om te ondernemen. De ene keer gingen we een ijsje eten en de andere keer gingen we cakejes bakken. Ik heb ontdekt dat dit een belangrijke vaardigheid is die ik heb ontwikkeld. Later in je werk is het namelijk belangrijk om creatief te kunnen zijn. Zo kan je op andere oplossingen komen.

Naast dat je andere mensen helpt, ontwikkel je ook je eigen vaardigheden, hier heb ik veel aan gehad.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close