Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT): Lees Hafssa’s boodschap naar andere jongeren!

Hafssa heeft als tweede jaars stagiair bij Serve the City stage gelopen vanuit de opleiding Sociaal Werk. Lees hieronder haar verhaal:

Het leukste wat ik heb meegemaakt is toch wel echt het contact met de mensen. Je leert nieuwe hulpvragers kennen, komt in contact met andere vrijwilligers en kunt zo ideeën uitwisselen.

Tijdens MDT krijg je mooi de kans om door het doen van verschillend vrijwilligerswerk er zo achter te komen wat je leuk vindt. Er wordt goed met je meegekeken wat jij het leukste vindt en het contact tussen vrijwilliger en begeleider is hierbij van groot belang. De begeleiding vind ik echt top! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven. Als jonge vrijwilliger kan het zijn dat je vaak nog niet zo goed weet wat je wilt doen, maar dat je wel zeker weet dat je íets terug wilt doen.

Mijn boodschap voor andere jongeren is ga gewoon aan de slag! Probeer het een keer uit, er zijn tal van mogelijkheden en verschillende dingen die je kunt doen om een ander te helpen. Vrijwilligerswerk is erg dankbaar en met een klein gebaar kun je al een groot verschil maken!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close