Hoog bezoek bij Serve the City Utrecht

Bestuurders van de Gemeente Utrecht gaan de komende weken op bezoek bij vrijwilligersinitiatieven om vrijwilligers een hart onder de riem te steken💛. De burgemeester Sharon Dijksma trapte af met een bezoek aan vrijwilligster Irene met haar maatje van Serve the City Utrecht.

Irene (28) doet wekelijks de boodschappen voor een oudere vrouw bij haar in de buurt en gaat ook af en toe op bezoek bij mevrouw van den Berg (92 jaar) om haar te helpen met wat strijkgoed. Benieuwd hoe mevrouw reageert op het bezoekje van de burgemeester? De aflevering van de achtdelige serie ‘Utrecht verbindt’ kun je terugkijken op de website van RTV Utrecht.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close