Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT): Kijk hoe Esmeralda (23) haar traject heeft ervaren!

In 2018 kwam Esmeralda bij Serve The City Utrecht als vrijwilliger. Zij is een taalmaatje geworden voor een Birmese vrouw. Esmeralda heeft met deze vrouw en haar man een band opgebouwd. Na verloop van tijd zijn ze haar zelfs als een ‘Nederlandse dochter’ gaan beschouwen. We zijn super trots op Esmeralda!

Heb jij ook interesse in Maatschappelijke Dienst Tijd? Heb je nog vragen? Geef je dan snel op via dit aanmeldingsformulier:

Of bel: 06-83319255 of mail: info@stcutrecht.nl

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close