Vacature alert: fondsenwerver gezocht!

Ben jij sociaal, een echte netwerker en wil je graag van betekenis zijn in je eigen stad Utrecht? Wij zijn op zoek naar een fondsenwerver die zich met name richt op het leggen van contacten met bedrijven en enthousiast wordt van onze strijd tegen eenzaamheid. Wil jij deel uitmaken van een mooie jongeren non-profit organisatie en relevante werkervaring opdoen? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Een vrijwilligersvergoeding én 5% van de verworven inkomsten zijn voor jou.

Check snel of de vacature bij je past en neem contact op met Hanna Vonk (06-57803335).

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close