Jongeren voor Ouderen #Coronahulp

Als Serve the City Utrecht zetten we ons werk voort door oudere en kwetsbare mensen te verbinden met jongeren die zich willen inzetten als vrijwilliger in Utrecht. Hoewel veel jongeren hun maatjes niet kunnen bezoeken, willen we ons werk in deze moeilijke tijd voortzetten door elkaar te steunen:

Als je oude mensen om je heen wilt helpen om boodschappen te doen, een kaart te sturen of te bellen, kun je je hier aanmelden.

Als je een jonge Utrechter nodig hebt om je te ondersteunen, kun je je hulpvraag hier indienen.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close