Het verhaal van: Maarten

Het verhaal van: Maarten

“Ik ben Maarten, een 24-jarige student. Sinds het begin van de coronacrisis doe ik boodschappen voor een oudere meneer. Vanwege ouderdom is het voor hem en zijn vrouw niet verantwoord naar de supermarkt te gaan, en dus breng ik hen twee keer per week boodschappen. Vaak maken we een praatje wanneer ik de boodschappen kom brengen, soms blijven we tot wel een uurtje praten in de voortuin. Een prachtige manier om sociaal contact te houden in deze tijden en mooi dat twee totaal verschillende Utrechtse inwoners elkaar zo ontmoeten.”
Benieuwd naar hoe meneer deze hulp ervaart? Zowel meneer als Maarten zijn door Groot Nieuws Radio geïnterviewd tijdens het programma Laurens’ Lunchroom op dinsdag 28 april. Als je naar 1 uur 16 minuten en 50 seconden doorspoelt, dan start het interview!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close