Terugblik Meet&Eat 2020

Ons jaarlijks terugkerende ontmoetingsfeest – de Meet&Eat – was ook dit jaar – ondanks corona – een groot succes. 🎉

De vrijwilligers ontvingen voorafgaand aan het feest een goed gevuld borrelpakket, die ze mee konden nemen naar hun maatje. Vrijwilligers, hulpontvangers en partners hebben elkaar ontmoet via Zoom. Tijdens de avond hebben we genoten van prachtige live muziek, hebben we met elkaar gestreden tijdens de Pub Quiz, zijn we bemoedigd om vol te houden in deze coronatijden door wethouder Maarten van Ooijen en hebben we elkaar beter leren kennen tijdens de break-out rooms.

Heel tof dat we ondanks de beperkingen toch onze waardering konden laten blijken aan ieder die betrokken is bij Serve the City Utrecht! 🤗

Dank aan allen die het feest mede mogelijk hebben gemaakt, zoals de muzikanten Yousef en Anouk, de technicus Wessel en de sponsoren Boni Supermarkt, de Familie Van Rijk en aan de Gemeente Utrecht (Initiatievenfonds).

We hopen iedereen volgend jaar weer in real life te kunnen ontmoeten!

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close