Maak #Coronahulp mede mogelijk!

Als Serve the City Utrecht hebben we sinds de start van de coronacrisis absoluut niet stil gezeten. Heel veel jongeren (meer dan 250!) lieten zien dat ze zich juist in deze tijd willen inzetten voor hun stadgenoten! Er zijn talloze kaartjes gestuurd, boodschappen gedaan voor mensen die de deur niet uit kunnen en ludieke acties georganiseerd voor Utrechtse ouderen in verzorgingshuizen (zoals pannenkoeken bakken, en bellenblazen).

We zijn heel dankbaar dat het Richard Hoogland Fonds en het Oranje Fonds het project ‘Jongeren voor ouderen #Coronahulp’ mede mogelijk maken!

Wil je ook graag je steentje bijdragen aan dit project? Dan kan dat eenvoudig door een financiële bijdrage te doen via een tikkie of een donatie via I-deal. Hartelijk dank alvast!

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close