Nieuw bestuurslid: Eelco

Het bestuur van Serve the City Utrecht is in de afgelopen maanden gewijzigd qua samenstelling. Zo hebben we helaas afscheid genomen van Joanne van Rees, onze secretaris. Eelco Roskam neemt het stokje over van Joanne. Wil je kennismaken met onze nieuwe secretaris? Lees dan snel verder!

Kun je jezelf kort voorstellen?
“Aangenaam, ik ben Eelco, 29 jaar en tegen de zes jaar woonachtig in het prachtige Utrecht. Gekomen naar Utrecht door mijn studie HRM en heden werkzaam als Adviseur HR bij Zorggroep Charim, een ouderenorganisatie uit Veenendaal. Daar geef ik gevraagd en ongevraagd advies aan managers en medewerkers om een prettige werkomgeving te creëren. Verder ben ik een fanatiek sporter, voetbal ik graag en ben ik vaak bij Bootcamp te vinden. Ook ga ik graag naar mijn tweede thuis: Motion Church. Daar vind ik altijd mensen die mij inspireren en waarmee ik van het leven geniet. Je herkent mij door mijn energie en enthousiasme voor andere mensen.”
 
Wat maakt dat je graag aan de slag gaat als bestuurslid Secretaris?
“Het is mijn verlangen dat iedereen gezien wordt in Utrecht. Niet dat het dragen van anderen door instanties wordt uitgevoerd maar dat het onderdeel wordt van de Utrechtse cultuur. Dat Utrecht in Nederland bekend staat voor haar betrokkenheid, empathie en liefde voor elkaar. Deze visie en dat doel heb ik teruggevonden in Serve the City en dat drijft mij om de functie tot Secretaris uit te voeren.”

Wat vind je tot nog toe van Serve the City Utrecht?

“Het is een geweldige club aan mensen. Iedereen draagt een warm hart voor Utrecht en geeft het uiterste om mensen zoveel mogelijk met elkaar te verbinden. De resultaten die nu al geboekt zijn, zijn fantastisch! Er zijn al zoveel mensen geholpen bij de daadkracht van Serve the City Utrecht. Met dezelfde passie en enthousiasme wil ik Serve the City verder helpen groeien en tot een fundament maken van de Utrechtse samenleving.”

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close