Even voorstellen

Mijn naam is Gerliene Griffioen en ik woon sinds 2008 in de mooie stad Utrecht. Ik ben dol op reizen en cultuur snuiven en ontmoet graag nieuwe mensen. Sinds begin februari ben ik gestart bij Serve the City. Ik zal Hanna gaan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik ben erg enthousiast over het werk dat Serve the City Utrecht doet. Graag wil ik ook mijn steentje bijdragen aan dit mooie initiatief! Hoe gaaf is het dat er ontmoetingen ontstaan tussen mensen die om hulp durven te vragen en vrijwilligers die zich daar graag voor inzetten. Ook vind ik het goed dat juist jongeren worden gestimuleerd om hun energie te steken in mensen die verlegen zitten om aanspraak of een paar handen die kunnen helpen. En niet alleen jongeren helpen maar ook vluchtelingen willen een bijdrage leveren om zich meer thuis te kunnen voelen in de maatschappij. Serve the City biedt de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om verhalen te delen, om eenzaamheid te doorbreken en ik hoop dat dit zich alleen nog maar meer gaat uitbreiden.

Hopelijk tot snel!

 

 

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close