Esmeralda is taalmaatje via YourCube

Esmeralda, 21 jaar en derdejaars studente culturele antropologie is sinds december taalmaatje van een Birmees echtpaar. Meneer is al 18 jaar in Nederland en heeft Birma destijds verlaten wegens politieke redenen. Hij spreekt beter Nederlands dan zijn vrouw, die door een ernstig ongeluk thuis is komen zitten en nog niet de Nederlandse taal heeft kunnen leren. Esmeralda vindt het fijn dat dit een laagdrempelige manier is om iets voor een ander te kunnen betekenen. ‘Het is fijn om te zien dat ze zo blij zijn met mijn hulp en gezelschap. Daarnaast past het ook goed bij mijn studie’ zegt ze. Het is duidelijk dat het echtpaar het erg leuk vindt en graag vertelt over Birma en hun vroegere leven. Bekijk het hele interview met Esmeralda op de deze website.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close