IT-hulp gezocht!

Ben jij of ken jij iemand die veel verstand heeft van IT en deze kennis graag ook in zijn vrije tijd zou willen gebruiken voor een goed doel? Als Serve the City Utrecht zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons af en toe zou kunnen ondersteunen met IT gerelateerde vragen. Zo willen we onder andere over naar een nieuw systeem voor het opslaan van documenten, waarbij we wel wat tips kunnen gebruiken. Daarnaast loopt er ook wel eens een computer vast en komen we er met behulp van Google zelf niet uit.

Vind je het leuk om dit soort kleine probleempjes op te lossen en ben je ongeveer 1 uur in de week beschikbaar voor vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@stcutrecht.nl en we nemen snel contact met je op en zijn je bij voorbaat al heel erg dankbaar!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close