Fijne feestdagen!

Het team van Serve the City Utrecht wenst je super fijne feestdagen en een heel mooi 2019!

We kijken als team terug op een heel mooi 2018. We zijn dankbaar dat heel veel jonge mensen zich hebben ingezet voor Utrechters die hulp en aandacht nodig hebben. Wij hebben genoten van alle contacten met de vrijwilligers, hulpontvangers en met samenwerkingspartners. Bij dezen willen we ook alle donateurs, bedrijven, fondsen en subsidieverstrekkers bedanken voor de financiële steun. Door deze steun hebben we als Serve the City in 2018 veel jongeren kunnen inzetten. Dank daarvoor!

In de kerstvakantie is Serve the City Utrecht gesloten. Vanaf maandag 7 januari kunt u ons weer bereiken.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close