Borrel Club van 100

Op 22 november vond de borrel voor de Club van 100 plaats. De donateurs van Serve the City werden op deze manier in het zonnetje gezet. Er waren ook enkele vrijwilligers en hulpvragers aanwezig. De sfeer zat er goed in en er werden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Iedereen greep zijn kans om elkaar te leren kennen. De tussentijdse jaarcijfers werden gepresenteerd en één van de vrijwilligers vertelde over het contact met haar maatje en hoeveel dit voor hen beide oplevert. Kortom, het was een geslaagde borrel!

Interesse om volgend jaar ook bij de borrel aanwezig te zijn? Word donateur en draag bij aan de beweging die jongeren maken naar Utrechters die hulp en aandacht nodig hebben! Een eenmalige gift (via I-deal) is ook mogelijk. Alvast hartelijk dank!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close