Nieuwe medewerker Maatschappelijke Diensttijd

Sinds maandag 1 oktober heeft Serve the City een nieuwe medewerker! Marije gaat aan de slag als coördinator Maatschappelijk Diensttijd (MDT). Bij de MDT kunnen jongeren zich aanmelden om als vrijwilliger zich langere tijd in te zetten voor iemand in de maatschappij. Marije: “Het lijkt mij een uitdaging om een goede match te vinden tussen een jongere en degene die een steuntje in de rug kan gebruiken. Ik heb psychologie gestudeerd in Groningen en daarna gewerkt als psycholoog in de kinder- en jeugd-GGZ. Sinds april woon ik samen met mijn vriend in Utrecht. Het is erg leuk om de vele kroegjes en restaurants van Utrecht uit te proberen. Verder houd ik van lezen, longboarden en diepe gesprekken voeren. Ik heb zin om bij Serve the City Utrecht aan de slag te gaan!”

Welkom in ons team Marije! En ben je benieuwd wat de MDT precies betekent? Lees hier dan verder.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close