Onze stagiaires van 2018!

Vanaf september 2018 verwelkomen wij twee nieuwe stagiaires bij Serve the City Utrecht. Ze stellen zich even voor…

Links

Ik ben Susanna Groenendijk, 21 jaar oud en ik studeer Social Work aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik loop het aankomende jaar vier dagen stage bij Netwerk Serve the City. Ik was ontzettend blij dat dit kon. Mijn allergrootste wens is om vrede te hebben over de hele wereld. Voor mij betekent dit dat we er voor elkaar zijn en dat eenzaamheid, discriminatie en onrechtvaardigheid verdwijnt. Dit lijkt een onmogelijk doel, totdat je bedenkt dat je moet beginnen bij jezelf en bij je eigen omgeving. Serve the City is een organisatie, die zich inzet voor alle kwetsbare burgers in Utrecht. Dit doen zij door jongeren in te zetten, omdat zij uitgaan van de kracht van deze doelgroep. Hoe mooi is het dat ik jongeren mag verbinden met mensen die dit nodig hebben? Bereik je daar niet een klein beetje meer vrede mee?

Rechts

Mijn naam is Elise de Boer. Ik volg de studie maatschappelijk werk en dienstverlening. Dit volg ik aan de Hogeschool Utrecht. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar. Zelf kom ik oorspronkelijk uit Culemborg. Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om naar Utrecht te komen, omdat ik Utrecht een geweldige stad vind. Het voelt als een groot en gezellig dorp, waardoor ik de keuze heb gemaakt om hier te komen wonen en studeren. Ik heb voor deze studie gekozen, omdat ik het sociaal contact met mensen erg interessant vind. Het geeft mij een goed gevoel om mensen te kunnen ondersteunen, zodat zij zich weer fijn en zinvol voelen in deze maatschappij.

Ik heb voor mijn derde jaar stage voor Serve the City gekozen. Ik vind het belangrijk dat er ook wordt gekeken naar de kwetsbare burgers van de stad. Op deze doelgroep focust Serve the City zich. Het initiatief om jongeren te stimuleren om vrijwilligerswerk uit te voeren vind ik een mooie inzet, omdat ik zelf in mijn omgeving merk dat dit door jongeren op een minimaal niveau wordt gedaan. Ik ben gemotiveerd om mij in te zetten voor mensen met een klein/geen netwerk, en hiervoor jongeren te stimuleren, om zo verschillende doelgroepen met elkaar te kunnen verbinden.

Ik heb ontzettend veel zin om aankomend jaar bij Serve the City aan de slag te gaan. Ik kijk erna uit om mensen te ontmoeten en verder te kunnen helpen. Op de maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig op kantoor om jullie, samen met mijn collega’s, te woord te staan en misschien wel te ontmoeten!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close