‘Samen in Utrecht’ opnieuw genomineerd

Afgelopen week kregen we te horen dat het project ‘Samen in Utrecht’, waarbij statushouders zich inzetten als vrijwilliger, genomineerd is door de stichting Paleis van de Verdraagzaamheid als één van de vier genomineerden voor de derde voorronde. Deze stichting heeft het doel om verdraagzaamheid te bevorderen en brengt daarom initiatieven voor het voetlicht die de verdraagzaamheid in onze samenleving bevorderen.

Als Serve the City vinden we het een hele eer dat we genomineerd zijn en we hopen dan ook een plekje te kunnen bemachtigen voor de finale. Dit plekje kunnen we verwerven met genoeg stemmen. Stemmen kan tot en met woensdag 19 september. Help jij ons aan een plekje voor de finale? Breng dan je stem uit via deze link. Heel erg bedankt!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close