Team Serve the City Utrecht

Goed nieuws: het team van Netwerk Serve the City Utrecht zit in de lift! Lees hier over de uitbreiding en ontmoet het voltallige team.

Team Serve the City Utrecht

Serve the City Utrecht bestaat nu twee jaar en we groeien lekker door. Steeds meer partijen (zowel hulpontvangers als vrijwilligers) weten ons te vinden. Dat is prachtig, want daardoor zetten ook steeds meer jonge vrijwilligers zich in voor kwetsbare burgers! Dit biedt mooie mogelijkheden, maar heeft ook z’n uitdagingen. Hoe kunnen we in een klein team nog steeds goede informele zorg blijven bieden?

Naast de parttime coördinatoren Hanna Vonk en Joanne van der Giessen, hebben we ook een vrijwilliger op kantoor die her en der ondersteuning biedt: Liesbeth Kool. Vanaf september 2017 loopt Anke Hazeleger stage bij Serve the City. Dit is haar zo goed bevallen (en Serve the City ook), dat ze vanaf juli werkzaam blijft voor Serve the City! Anke gaat met name aan de slag met het project ‘Samen in Utrecht’, waarbij statushouders worden ingezet als vrijwilliger.

In september hopen we ook weer nieuwe stagiaires te verwelkomen. Al met al en mooi team met prachtige dames die deze jongerenbeweging op gang houden.

Op de foto zien jullie van links naar rechts: Hanna, Anke en Joanne

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close