Ontmoetingsavond met nieuwkomers

Op 7 februari vond de Mix&Match avond plaats samen met Stichting Present, om nieuwkomers in de stad te informeren over vrijwiligerswerk.

Op deze avond zijn er praatjes gehouden over de beide organisaties en wat voor vrijwilligerswerk er te doen is. Een aantal vrijwilligers hadden ook vrienden meegenomen. Er was een goede opkomst!

Hierna was er de gelegenheid om met elkaar te borrelen en konden de vrijwilligers en toekomstige vrijwilligers zich inschrijven op verschillende klussen van beide organisaties. Wij zijn blij dat we op deze avond onze vrijwilligers hebben ontmoet, nieuwe vrijwilligers hebben leren kennen en ook weer wat nieuwe koppelingen hebben kunnen maken tussen vrijwilligers en hulpvragers. Dank aan iedereen die er was!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close