Bouw mee aan een jongerenbeweging

Helpers gezocht! Bouw jij mee aan een jongerenbeweging die omziet naar kwetsbare burgers in de stad Utrecht? 

Vind jij het ook belangrijk dat de jongeren uit de stad Utrecht zich blijven inzetten voor kwetsbare burgers die hulp en aandacht nodig hebben? Geloof jij dat jongeren hierin een verschil kunnen maken? Help dan door mee te bouwen aan ons netwerk.

Netwerk STCU is afhankelijk van fondsen, subsidies en giften. Dat betekent dat we ook voor dit jaar weer op zoek zijn naar mensen of bedrijven die ons werk willen ondersteunen. Zo kunnen wij blijven bouwen aan de vrijwillige inzet van jongeren in de stad. Je kunt ons werk ondersteunen door een eenmalige gift te doen, maar ook door lid te worden van de Club van 100.

De Club van 100 bestaat uit particulieren die willen bijdragen aan Netwerk Serve the City Utrecht omdat ze geloven in de kracht van jongeren die hulp willen bieden aan de mensen die dit nodig hebben. Lidmaatschap van de Club van 100 betekent dat je onze organisatie jaarlijks met 100 euro ondersteunt. Een snelle rekensom vertelt me dat dit neerkomt op 8,33 euro per maand. Als lid van de Club van 100 word je jaarlijks uitgenodigd voor een borrel speciaal voor deze club. Hierin staat ontmoeting centraal en nemen we je mee in het verhaal van STCU en hoor je wat er gaande is. De borrel van de Club van 100 van 2017 was een groot succes! Tevens ontvang je als lid van de Club van 100 een uitnodiging voor onze Meet & Eat, waar vrijwilligers en hulpontvangers samenkomen rondom een feestelijk diner.

Momenteel hebben we een bescheiden, maar enthousiaste Club van 100. Wil jij ons werk ook ondersteunen door lid te worden van de Club van 100? Meld je dan aan door te mailen naar info@stcutrecht.nl.

#SamenbouwenweaaneenmooierUtrecht!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close