Vakantie in Utrecht: insider tips!

De zomervakantie is voor veel Utrechters al begonnen. Een heerlijke periode om weg te dromen aan het strand, boeken te lezen, tot rust te komen en op vakantie te gaan. Misschien blijf je i.v.m. het corona-virus dit jaar wel in onze mooie stad Utrecht! Daar is natuurlijk ook genoeg te doen. Heb je Slot Zuylen al eens bezocht? Ook kun je genieten van het stadsstrandje in Oog in Al met een lekker drankje in je hand. Of lijkt het je leuk om een hele nieuwe kijk op onze stad krijgen? Beleef Utrecht vanuit het perspectief van daklozen, door een stadswandeling te maken via een audiotour (download de app van Utrecht Underground).

En als je dan nog eens tijd over hebt: meld je gerust aan als vrijwilliger om iets voor een stadgenoot te betekenen! Je kunt je handen uit de mouwen steken door bijvoorbeeld een tuintje op te knappen, een wandelmaatje te worden van een oudere of…..Kijk gerust naar alle openstaande vacatures en neem contact met ons op!

Let op: als team gaan we ook genieten van vakantie en zijn we niet aanwezig tussen maandag 17 augustus tot en met vrijdag 28 augustus.

Fijne zomer gewenst iedereen!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close