Utrecht geeft Liefde

Wij steunen deze actie van de Protestantse Diaconie Utrecht van harte!

Het kabinet is gevallen. De aanleiding is het verschil van mening over opvang van vluchtelingen in ons land. Deze recente ontwikkelingen zorgen voor onrust onder vluchtelingen in ons land, in onze stad. Wat betekent het voor hun situatie nu en in de toekomst?

We snappen hun onrust en willen een ander, positief signaal laten horen naar hen toe. Daarom starten we een solidariteitsactie en we hopen dat jij meedoet! De insteek van de actie is om vluchtelingen in Utrecht een hart onder de riem te steken door hen een persoonlijk geschreven kaartje met cadeaubon (t.w.v. € 10) te geven. Het is een blijk van medeleven en liefde voor hen als medeburgers van Utrecht. De bonnen en de kaarten gaan we persoonlijk uitdelen bij de opvanglocaties, waardoor we het humanitaire aspect van de actie extra kunnen benadrukken.

Doe je mee?
Om deze actie mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig! Wat kan jij doen? Check de flyer hier.

 

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close