Vacature alert: projectcoördinator (28-32 uur per week) gezocht!

Heb jij hart voor jongeren, krijg je energie van organiseren en netwerken? Werk je zelfstandig en kun je goed knopen doorhakken?
Lees dan snel verder, want wij zijn per 1 februari 2022 op zoek naar een nieuwe projectcoördinator.

Als je bij Serve the City Utrecht aan de slag gaat, weet je zeker dat je in een gezellig team terecht komt, veel impact in de stad kunt maken én dat je dagen er nooit precies hetzelfde uitzien! Check de volledige vacature snel en bij interesse zien we je sollicitatie (brief en CV) graag vóór 3 januari 2022 verschijnen!

Voor vragen kun je contact opnemen met de Hanna Vonk (teamleider): hanna@stcutrecht.nl | 06-57803335.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close