Penningmeester gezocht!

Heb jij visie op het samenleven in Utrecht? Wil je concreet iets betekenen voor de stad en je inzetten voor een groeiende non-profitorganisatie? Heb je affiniteit met cijfers en met boekhouding en wil je die kennis van harte inzetten om de impact van Serve the City Utrecht te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De penningmeester voert het financieel beheer van de stichting. Samen met de coördinator (Hanna) wordt jaarlijks een financieel jaarverslag gemaakt, de begroting opgesteld en worden overige financiële zaken afgehandeld. Bij de stichting is eveneens een (vrijwillig) boekhouder betrokken die (samen met de coördinator) de uitvoerende taken op zich neemt. De penningmeester heeft een controlerende functie richting de coördinator en de boekhouder. De penningmeester informeert het bestuur over de financiële stand van zaken en overige financiële aangelegenheden.

Ben je geïnteresseerd? Hier kun je de volledige vacature lezen.

Schroom niet om contact op te nemen met Hanna (coördinator) of Eelco (secretaris).

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close