Vacature Projectcoördinator (24 uur per week, betaald)

Heb jij hart voor jongeren én voor de non-profitsector? Werk jij zelfstandig en houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Bekijk dan snel de vacature voor Projectcoördinator en kom samen met ons gezellige team ervoor zorgen dat jongeren zich inzetten om van Utrecht een nog mooiere stad te maken!

Wij zijn een klein, enthousiast en gedreven team met een sterke missie en visie over ons werk in de stad Utrecht. We geloven dat jongeren heel veel te bieden hebben en zetten ons daarom in om ervoor te zorgen dat het normaal wordt dat jongeren in Utrecht omzien naar hun mede-Utrechters. Deze visie maken we waar door het organiseren van verschillende projecten, die aansluiten bij de leefwereld van jongeren (16-30 jaar).

Heb jij affiniteit met de doelgroep jongeren en kun je je vinden in onze missie en visie? We zien dan graag je sollicitatie tegemoet vóór 5 december 2019.

Bekijk de volledige vacature voor meer informatie.

 

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close